dijous, 28 de gener del 2016

El CEPA Pitiüses

Missatge enviat dins d’una botella i llançat a la mar des dels penyasegats de Santa Agnès de Corona (Eivissa)

Hola companyes lectores de l’EPA Vicent Ventura de València:

No sabem si aquest missatge arribarà a les vostres mans; és el que té deixar les coses a l’atzar de la mar. Som, però, de mena optimista i confiem en les ones que han de dur aquestes paraules fins a vosaltres. 

Volíem dir-vos que hem rebut la vostra presentació i ens ha encantat. Ens hem vist quasi reflectits en tot el que conteu, com si d’un mirall es tractés. I ens fa l’efecte que ens coneixem de tota la vida. I tot gràcies a Raquel Ricart i el seu llibre “El temps de cada cosa”. Qui ens anava a dir que aquesta lectura ens aportaria, a més, unes coneixences com les que just ara comencem a fer.

Ara ens toca a nosaltres presentar-nos. Som el CEPA (Centre d’Educació de Persones Adultes) Pitiüses d’Eivissa. El nostre centre està repartit entre quatre seus: la de la ciutat d’Eivissa, la de Santa Eulària, la de Formentera i la del Centre Penitenciari. Això ens enriqueix i ens dóna més vida. També com vosaltres comptem amb alumnes de diferents edats, procedències i interessos. I també, com vosaltres, oferim cursos com ara: els ensenyaments inicials, la secundària per a persones adultes, els accessos a la FP de grau superior i a la Universitat, el català, l’espanyol per a estrangers i altres cursos ofertats per la Associació d’Alumnes. Com veieu no ens avorrim!
La lectura del llibre la faran especialment els alumnes de català de l’Escola, a més d’un grup de professors. Alguns ja han començat amb la lectura i d’altres ho faran pròximament. Hem de dir que ens fa molta il·lusió poder fer aquest viatge plegats. Esperem amb ganes l’arribada del dia en què ens trobarem en la distància i ens veurem les cares. Pel camí sabem que també ens podrem trobar al blog. Qui deia que la lectura acompanyada valia per dos? I a més sembla que coneixerem l’autora. Quin luxe!
Bé, amigues valencianes. Esperem que rebeu el missatge i que la travessia lectora ens sigui plaent.



Lectores de curs de català B2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada